18.10.2016

Друга радионица за децу на хранитељству


 У четвртак 13.10. 2016.године у сали Центра за социјални рад, у Новом Саду одржана је друга радионица у оквиру пројекта “Саветодавно терапијске услуге за децу на хранитељству Центра за породични смештај и усвојење“ који је подржан средствима буџета Града Новог Сада – Градске управе за социјалну и дечију заштиту. Радионици је присуствовало једанесторо младих особа старосног узраста од 14 и 15 година.
Друга радионица структуирана је са циљем да се кроз едукативни и радионичарски приступ младима приближе појмови самопоуздања и самопоштовања. Најзначајни циљ Радионице био је да се на основу интерактивног рада спознају потребе младих, као и да им се приближе практична знања за стицање социјалних вештина , нових модела понашања и стицање знања за превазилажење стресних ситуација.
У оквиру пројекта “Саветодавно терапијске услуге за децу на хранитељству Центра за породични смештај и усвојење“ предвиђено је да се одрже још две радионце које ће бити реализоване у току октобра и новембра 2016. године.
ФОТО