30.09.2016

Промоција Стратешког плана за Центре за породични смештај и усвојење


У четвртак 29.09.2016. године одржана је промоција Стратешког плана (2016-2018) Центра за породични смештај и усвојење Нови Сад другим Центрима за породични смештај и усвојење из Србије. Промоцији су присуствовали представници Центара за породични смештај и усвојење из Београда, Крагујевца, Ниша и МиИлошевца
У уводном делу састанка присутнима се обратила Ивана Копривица директорка Центра за породични смештај и усвојење Нови Сад и представила ЦПСУ НС.

Током радног дела састанка саветница за хранитељство у Центру за породични смештај и усвојење Нови Сад Јелица Марић присутнима је презентовала Стратешки план ЦПСУ НС за период 2016-2018. након чега је Тамара Благојевић саветница за хранитељство у ЦПСУНС презентовала резултате истраживања о развијености хранитељства на територији Јужнобачког, Сремског и Средњобанатског управног округа. Промоција се завршила дискусијом, разменом искустава у раду и планирањем будућих заједничких активности.

Пројекат "Јачање капацитета и промоција Центра за породични смештај и усвојење Нови Сад" подржан је средствима УНИЦЕФ-а, захвалност такође дугујемо Фондацији Новак Ђоковић за финансијску подршку.
 
ФОТО