31.10.2016

ТРЕЋА РАДИОНИЦА ЗА МЛАДЕ НА ХРАНИТЕЉСТВУ


У четвртак 27.10. 2016.године у сали Центра за социјални рад, у Новом Саду одржана је трећа радионица у оквиру пројекта “Саветодавно терапијске услуге за децу на хранитељству Центра за породични смештај и усвојење“ који је подржан средствима буџета Града Новог Сада – Градске управе за социјалну и дечију заштиту. Радионици је присуствовало девет младих особа старосног узраста од 14 и 15 година.

Трећа радионица “Учење учења” структуирана је да се младима представе ефикасне стратегије учења. У току радионице кроз едукативни и радионичарски приступ учесницима је приближена техника учења “2ПЧР2П” - прегледај-питај-читај-размисли-преслишај се-понови. Такође, осмишљено је да кроз интерактивни рад и применом технике "2ПЧР2П" млади савладају основне асертивног понашања и тиме на индиректан начин прошире своја знања из ове области.

У оквиру пројекта “Саветодавно терапијске услуге за децу на хранитељству Центра за породични смештај и усвојење“ предвиђено је да се почетком новембра одржи четврта- последња радионица у овом низу.
 
ФОТО