13.11.2017

Трећа радионица за младе из хранитељских породица


У петак, 10.11. 2017.године у сали Центра за социјални рад, у Новом Саду одржана је трећа радионица у оквиру пројекта “Саветодавно терапијске услуге за децу на хранитељству Центра за породични смештај и усвојење“ који је подржан средствима буџета Града Новог Сада – Градске управе за социјалну и дечију заштиту. Радионици је присуствовало девет младих особа старосног узраста од 15 до 18 година.
Трећа радионица на тему “Како да се изборитим за своја, а да не угрозим туђа права?” структуирана је са циљем да се кроз едукативни и радионичарски приступ младима приближе појмови комуникације и комуникацијских вештина. Најзначајни циљ радионице био је да се на основу интерактивног рада спознају потребе младих, као и да им се приближе практична знања за стицање социјалних вештина , нових модела понашања и стицање знања за превазилажење стресних ситуација.
У оквиру пројекта “Саветодавно терапијске услуге за децу на хранитељству Центра за породични смештај и усвојење“ предвиђено је да се одржи још једна радионце које ће бити реализоване у току новембра 2017. године. 
ФОТО