29.12.2017

Новогодишња приредба и додела пакетића деци на породичном смештају


У четвртак 28.12.2017.године, одржана је новогодишња приредба за децу која се налазе у хранитељским породицама, које су у надлежности Центра за породични смештај и усвојење Нови Сад. Средства за организацију представе обезбедила је фирма “ТРИБЕКС” из Сремске Каменице, док је СБЕРБАНК Србија донирала 210 слатких пакетића.
На почетку приредбе хранитељским породицама и деци, обратила се директорица Центра за породични смештај и усвојење Нови Сад, Ивана Копривица, такође, Палимир Тот, подсекретар покрајинског секретаријата за социјалну политику, демографију и равноправност полова, поздравио је све присутне и пожелео им срећне новогодишње празнике.
У оквиру новогодишње приредбе деца су гледала представу студија “Жељко Весељко”, након представе сва деца су имала прилике да добију слатки пакетић и да се сликају са Деда Мразом.
Цео догађај подржали су и други спонозори којима се, овом приликом, захваљујемо, а то су: радионице колача „ Sisters cupcakes “, посластичарница “Слађана”, специјализована радионица за израду финих колача, торти и пецива “Грисмел” и посластичарница “Cukerlandia” које су донирале колаче за децу, „Бакер плус“ који је донирао мафине и пецива и Минаква, која је обезбедила сокове за децу.
 
ФОТО