02.03.2018

Завршне активности иницијативе Нови Сад чита деци


У оквиру иницијативе Нови Сад чита деци коју, испред Новосадске мреже за децу, покреће Центар за подршку раном развоју и породичним односима „Хармонија“ а којој се Центар за породични смештај и усвојење Нови Сад прикључио, одржана су два догађаја на којима су присуствовале сараднице ЦПСУ НС-а, Јована Гвозденовић, Јелена Бајић и Александра Бабић.
У уторак, 27.02.2018.године, у просторијама ШОСО Милан Петровић, одржан је стручни састанак који је окупио представнике свих организација и институација које су се прикључиле овој иницијативи. Циљ састанка била је дискусија на тему планирања, покретања и реализације програма раног развоја темељеног на заједничком читању у нашој заједници.
Потом, одржан је други догађај, у среду 28.02.2018.године, у сали Скупштине града, са циљем да се представе оквири и кључне активности иницијативе Нови Сад чита деци, као и да се јавно представе постигнути резултати. Сараднице ЦПСУ НС-а су имале прилику да стекну нова знања, као и да размене искуства са осталим учесницима који су били укључени у ову акцију.
 
ФОТО