21.11.2018

Отворена врата хранитељства у 2018.години.


У уторак 20.11.2018.године у просторијама Центра за породични смештај и усвојење Нови Сад одржан је састанак са екстерним сарадницама које су у току 2018.године реализовале радионице у оквиру „Отворених врата хранитељства.
У току 2018. године реализовано је девет радионица за хранитеље, у оквиру којих су обрађене различите теме кроз које су хранитељи имали прилику да стекну нова и надограде већ постојећа знања. Радионице су реализовале, испред Центра за подршку раном развоју и породичним односима „ Хармонија“, Ивана Михић , Јелена Бранковић, Весна Шилић, Милана Раjић и Татјана Крстић, испред „Плаy Центра“ радионице је реализовала Катарина Мајкић , такође испред „ФамилyЛаб-а“ Ивана Мушкиња. На одржаном састанку размењена су искуства у раду и направљен је план за наредну годину са екстерним сарадницама.

Центар за породични смештај и усвојење Нови Сад се захваљује сарадницама на успостављеној сарадњи као и на доприносу кроз едукативно-радионичарски рад, који је значајно подстакао развијање хранитељских компетенција. 
ФОТО