28.10.2019

Трибине за хранитељске породице у Сремској Митровици и Житишту


Након трибине одржане у ЦСР Теменин, одржане су још две трибине у оквиру пројекта “Развијање хранитељства у АП Војводини” подржаног од стране Покрајинског секретаријата за социјалну политику, демографију и равноправност полова и Покрајинске владе и то у ЦСР Сремска Митровица, 22.10.2019, и у ЦСР Житиште, 24.10.2019.
Трибине су водиле Весна Илић, председница Удружења хранитеља Нови Сад са клубовима, Александра Степанов, саветница за хранитељство из Центра за породични смештај и усвојење Нови Сад и Јована Гвозденовић, сарадница Центра за породични смештај и усвојење Нови Сад, а присуствовали су директори ЦСР-а, стручни радници и хранитељске породице.
Водитељке су представиле досадашња постигнућа Удружења, планове и циљеве за наредни период, трендове у хранитељству, док су учесници изнели своја очекивања од Удружења и активно учествовали у отвореној дискусији о тренутном положају хранитељских породица и њиховим потребама на које би Удружење могло да одговори.
Удружење хранитеља Нови Сад са клубовима и ЦПСУ НС се захваљују стручним радницима и директорима ЦСР Сремска Митровица и Житиште на указаном гостопримству и сарадњи.
 

 
ФОТО