26.12.2022

Новогодишња представа и подела пакетића деци на хранитељству


У среду 21.12.2022.године, Центар за породични смештај и усвојење Нови Сад организовао је новогодишњу приредбу за децу из хранитељских породица у Културном центру Новог Сада.
Пре почетка представе децу и хранитеље су поздравиле Јоланд Корора, Помоћница покрајинског секретара за социјалну политику испред Покрајинског секретаријата за социјалну политику, демографију и равноправност полова и Ивана Копривица, директорка Центра за породични смештај и усвојење Нови Сад.
Малишани су уживали уз слаткише, музику, песму и представу „Краљева тетка чаробница Сплетка“ у изведби студиа Жељко Весељко.
На крају овог свечаног догађаја децу је обрадовао Деда Мраз слатким пакетићима и сви заједно су играли, певали и рецитовали песме у празничном духу.
Центар за породични смештај и усвојење Нови Сад се захваљује свима који су подржали овај свечани догађај. Културни Центар Новог Сада за простор, Цонтинентал Сербиа, Ротарy Цлуб Нови Сад Алма Монс, ЈКП "Пут" Нови Сад, БМЦ Цоннецт, ЈАПИ, НимбусТецх доо, Влашкалић доо, ВД Дунав, СТР Маxи ин и Ротаракт за донацију слактких пакетића. Посластичарницама Хладиша и Пецко, Посластичарница Слађана, Грисмел, колачи и торте Нови Сад, Цукерландиа и Систер цупцакес за слаткише и колачиће и Компанији „Трибеx доо” за воду и представу Жељко Весељко Студио.
 
ФОТО