27.12.2023

Центар за породични смештај и усвојење Нови Сад организовао је новогодишњу представу за децу која живе у хранитељским породицама


Центар за породични смештај и усвојење Нови Сад организовао је новогодишњу представу за децу из хранитељских породица. Представа се одиграла у Културном центру Новог Сада, у уторак 26.12.2023. године. 
На самом почетку, вд директора Центра за породични смештај и усвојење Нови Сад, Ивана Копривица, поздравила је децу и хранитеље и обратила им се са неколико уводних речи. 
Студио Жељко Весељко извео је фантастичну представу за малишане. Уживали су у предивним колачима које су нам припремили драги људи из посластичарница Хладиша и Пецко, Слађана, Систерс Капкејк, Грисмел и Цукерландиа. На самом крају Деда Мраз је децу обрадовао пакетићима. Подршку смо добили и од Културног центра града Новог Сада који нам је обезбедио простор. 
Центар за породични смештај и усвојење Нови Сад захваљује се свима који су помогли да улепшамо празнике малишанима који се налазе на породичном смештају, а посебно Министарству за бригу о породици и демографију, Контекст енерџи, Лабараторијски путни центар, ЈКП пут, Цвећара Саманта, АМ Конструкшнс, Трибекс доо.
ФОТО