07.11.2016

Одржана конференција „Подршка хранитељству у заједници“


У петак 04.11.2016. године у Бачкој Паланци одржана је конференција „Подршка хранитељству у заједници“ која је имала за циљ унапређење квалитета услуге породичног смештаја у Бачкој Паланци и живота деце која су у хранитељским породицама.
На конференцији су присуствовали професионалци из система социјалне заштите, образовања, здравства, удружења грађана и остали који су у свакодневном контакту са децом из хранитељских породица, са територије општине Бачка Паланка.
Присутне на скупу, поздравили су Јадранка Новаков, помоћница покрајинског секретара за социјалну политику, демографију и равноправност полова задужена за област социјалне заштите, Мирoслава Шолаја, начелница одељења за друштвене делатности Општине Бачка Паланка и Ивана Копривица, директорка Центра за породични смештај и усвојење Нови Сад.
Учесници конференције добили су прилику да се упознају са делатностима и резултатима рада Центра за породични смештај и усвојење Нови Сад, да сазнају више о улози саветника за хранитељство и кроз дискусију размотре начине будуће сарадње са Установом и саветницима. Прилог о конференцији можете погледати на линку www.youtube.com/watch

ФОТО