10.04.2022

Празнична акција


Драги пријатељи,
 
Центар за породични смештај и усвојење Нови Сад већ неколико година успешно организује Ускршњу акцију прикупљања хигијенских пакета, намењену деци без адекватног родитељског старања узраста од 0-3 године, која су ургентно смештена у хранитељске породице. Захваљујући вашој доброј вољи, том приликом, прикупимо пелене, влажне марамице, кремице и остале препарате за негу беба које током читаве године расоредимо нашим малишанима.
Како је пред нама управо период празника, ове године смо пожелели да нашу акцију проширимо. Континуираним праћењем деце која бораве у хранитељским породицама, увидели смо да је дигитализација и новонастале околности све чешће употребе рачунара за праћење наставе и учење наметнула потребу да се деци обезбеде квалитетни и функционални лаптоп рачунари. Верујемо да би им овакав вид подршке, у великој мери, пружио подстицај за даљи развој и учење.

Овом приликом позивамо све појединце и компаније, да се спрам својих могућности укључе у нашу празничну акцију, измаме осмех на лице и допринесу квалитету живота и образовања деце која бораве у хранитељским породицама.

Ваше донације можете донети у просторије Центра за породични смештај и усвојење Нови Сад, Дечје село, кућа број 3, у периоду од 06.04.2022. до 29.04.2022. од 9-13 часова, сваки радни дан. За све додатне информације можете се обратити на маил: цпсунс@цпсунс.рс или на бр. телефона: 021/30-10-563.
 
Тим Центра за породични смештај и усвојење Нови Сад
 
ФОТО