10.04.2022

Praznična akcija


Dragi prijatelji,
 
Centar za porodični smeštaj i usvojenje Novi Sad već nekoliko godina uspešno organizuje Uskršnju akciju prikupljanja higijenskih paketa, namenjenu deci bez adekvatnog roditeljskog staranja uzrasta od 0-3 godine, koja su urgentno smeštena u hraniteljske porodice. Zahvaljujući vašoj dobroj volji, tom prilikom, prikupimo pelene, vlažne maramice, kremice i ostale preparate za negu beba koje tokom čitave godine rasoredimo našim mališanima.
Kako je pred nama upravo period praznika, ove godine smo poželeli da našu akciju proširimo. Kontinuiranim praćenjem dece koja borave u hraniteljskim porodicama, uvideli smo da je digitalizacija i novonastale okolnosti sve češće upotrebe računara za praćenje nastave i učenje nametnula potrebu da se deci obezbede kvalitetni i funkcionalni laptop računari. Verujemo da bi im ovakav vid podrške, u velikoj meri, pružio podsticaj za dalji razvoj i učenje.

Ovom prilikom pozivamo sve pojedince i kompanije, da se spram svojih mogućnosti uključe u našu prazničnu akciju, izmame osmeh na lice i doprinesu kvalitetu života i obrazovanja dece koja borave u hraniteljskim porodicama.

Vaše donacije možete doneti u prostorije Centra za porodični smeštaj i usvojenje Novi Sad, Dečje selo, kuća broj 3, u periodu od 06.04.2022. do 29.04.2022. od 9-13 časova, svaki radni dan. Za sve dodatne informacije možete se obratiti na mail: cpsuns@cpsuns.rs ili na br. telefona: 021/30-10-563.
 
Tim Centra za porodični smeštaj i usvojenje Novi Sad
 
FOTO