021/46-11-71
021/30-10-563
 
 
29.12.2017

Novogodišnja priredba i dodela paketića deci na porodičnom smeštaju


U četvrtak 28.12.2017.godine, održana je novogodišnja priredba za decu koja se nalaze u hraniteljskim porodicama, koje su u nadležnosti Centra za porodični smeštaj i usvojenje Novi Sad. Sredstva za organizaciju predstave obezbedila je firma “TRIBEX” iz Sremske Kamenice, dok je SBERBANK Srbija donirala 210 slatkih paketića.
Na početku priredbe hraniteljskim porodicama i deci, obratila se direktorica Centra za porodični smeštaj i usvojenje Novi Sad, Ivana Koprivica, takođe, Palimir Tot, podsekretar pokrajinskog sekretarijata za socijalnu politiku, demografiju i ravnopravnost polova, pozdravio je sve prisutne i poželeo im srećne novogodišnje praznike.
U okviru novogodišnje priredbe deca su gledala predstavu studija “Željko Veseljko”, nakon predstave sva deca su imala prilike da dobiju slatki paketić i da se slikaju sa Deda Mrazom.
Ceo događaj podržali su i drugi sponozori kojima se, ovom prilikom, zahvaljujemo, a to su: radionice kolača „ Sisters cupcakes “, poslastičarnica “Slađana”, specijalizovana radionica za izradu finih kolača, torti i peciva “Grismel” i poslastičarnica “Cukerlandia” koje su donirale kolače za decu, „Baker plus“ koji je donirao mafine i peciva i Minakva, koja je obezbedila sokove za decu.